Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde med hilsenen. Er det noe du er fornøyd eller misfornøyd med hører vi gjerne fra deg. Det er på denne måten vi kan forbedre oss.
Skrevet av Mikkel, 5. jul, 2021
Hei, det er funnet en liten undulat unge på roland. Han har det bra, men savner nok eier..

Ta kontakt. 45849185


Skrevet av Henrik, 19. nov, 2018
Masse god info her! Bra jobba med sidene.


Hjemmeside: https://drivstoffkort.com/
Skrevet av Åse Bitustøl, 5. mar, 2018
Dette ser ut til å være et fantastisk sted hvor fellesskap og dugnadsånd fortsatt lever. Er det mulig å komme på besøk?


E-post:
Skrevet av Harald Algarheim, 25. aug, 2017
S,kulle gjerne tatt en tur på gamle trakter. Hadde hytte 12.


E-post:
Skrevet av Kristoffer Thomsen, 24. mar, 2017
Fantastisk å gå på vannet


E-post:
Hjemmeside: http://pp.eliseogkristoffer.net/dag-12-isvandring/
Skrevet av Tom, 18. jul, 2014
PS her trengs det å utvide veiene Lars Erik .
Kanskje det hadde hjulpet med en øl før han Tom kjørte ut. Med Unnis bil .

Mann med spaden er arrangsjert


E-post:
Skrevet av Fetter Tom , 27. sep, 2013
I dag har vi gjort i stand stranda på Roland. Det er fylt på jord og rullet ut gress,kappet tre. Nå er den blitt større og fantastis flott. Etter de ryktene jeg har hørt, var det Tor Foss som tok det første badet på den nye stranda.


E-post:
Skrevet av Styreleder Bård Olsen, 14. jun, 2013
Svar til Nostalgi: Takk for engasjert og velskrevet innlegg. Hogsten har vært nødvendig i forbindelse med rehabilitering av strømnettet. Det er ikke styrets intensjon å lage parkerings- plasser ved hyttene. Ellers har jeg vært på Roland siden 1969 og synes skogskolonien absolutt har beholdt sitt særpreg. Gressplener har det alltid vært mye av. At hytteboerne bruker maskiner i 2013 må vi nok akseptere...


E-post:
Skrevet av Nostalgi, 11. jun, 2013
Hyggelig å se bilder av hvordan Roland engang var. Fra den tiden da Skogskolonien virkelig var en skogskoloni, med skog. Nå er det desverre ikke mye skog igjen og plassen ser mer ut som en camping plass. Ny klipte plener som ligger i vater. Nedhugde trær for å lage parkeringsplasser inntil hytte veggen. Motorklippere som går døgnet rundt.

Det var en tid man kunne sitte på tomten å høre lyden fra skogen. Våkne til fuglekvitter om morningen. Se ekornet hoppe fra tre til tre. Få reven på besøk ved hytte veggen. Se skogenskonge vralte avgårde i skogholte. Nei, den tid er nok forbi. Sjæla til Roland forsvant bit for bit med trærne som forsvant en etter en. Siste åndedrag kom da "campingfolket" annla parkeringsplasser ved hytteveggen og gjorde om slettene til veltrimmede plener med sine støyende klippere.


Skrevet av Trond Antonsen., 7. jun, 2013
Hei alle sammen, det var rart å se nye bilder fra Roland med personer jeg kjente igjen med en gang .Får vel stikke innom en gang. Hilsen Trond Antonsen eks,hytte 69


Skrevet av Morten W.Rødsetn, 16. apr, 2013
Som helt utenforstående , men likevel med en for innenfor, da jeg kjenner en av andelhaverne, må jeg nok en gang gi uttrykk for at dere har en sjelden informativ og flott hjemmeside. Redaktøren har og gjør en fantastisk jobb!!


E-post:
Hjemmeside: adv-rodsten.no
Skrevet av Fetter Tom, 20. jan, 2013
Fantastisk flott kaldt vær på Roland i dag. Isdans med Oda å Erik. På Roland kan mann is fiske gå på ski og stå på skøyter. Er ikke bare sommeren som er idyllisk på Roland


Skrevet av Malin Ruud, 22. jun, 2012
Hei det er Malin Ruud.
Jeg skal på roland i sommer sammen med broren min Emil+mormor og morfar. Jeg skal bade dagen lang og kjøpe godteri i bua. God sommer alle sammen ses i


E-post:
Skrevet av Erik Thoresen Hytte nr 4, 3. apr, 2012
Da gleder vi oss til en ny herlig påske på Roland folkens :-) PS! Vår nestleder fyller 50 år 4 april. Gratulerer så mye Bent Herman :-)
Da sees vi til sol og hygge:-)


E-post:
Skrevet av Morten W.Rødsten, 13. sep, 2011
Dette var en av de fineste hjemmesidene jeg har sett på et hytteprosjekt der man har full oversikt over fortid og nåtid for stedet. Meget velorganisert med alle nødvendige opplysninger for enhver situasjon man kan komme opp i.


E-post:
Hjemmeside: adv-rodsten.no